Може и да съм го пускала, но ще се повторя. Какво да направя, много го обичам това парче http://www.youtube.com/watch?v=1gGo4...eature=related
Известие
Collapse
No announcement yet.
Let's ROCK!
Collapse
X
-
Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Абе измрехте ли бре ?!?!?
Ай да ва изпосъбудя с неколко готинини парченца за трошене на кратуни в стена ... или маса ... един як микс между Slipknot и по-спокойните (уж) Stone Sour :
Stone Sour - Get Inside
Stone Sour - Reborn
и едно малко по-"спокойно" парче :
Stone Sour - Inhale
Между другото, Кори Тейлър е една от малкото "нови" звезди, които уважавам - не само заради труда на сцената и в студиото, ами и заради начина на мислене, насочен срещу глобалната комерсиализация и отнемане на права на потребителите на музика ...
И за последно - в комбинация с Apocalyptica :
Apocalyptica featuring Corey Taylor - I'm Not Jesus
Наздраве !!!Last edited by Alfa User; d.m.y г., 22:07.
Comment
-
Един специален поздрав за mordohy - он си знаа що :
Rammstein - Du hast
Еееехх, златно време беше тогава ... поздрав и за всички верни фенове на жанра !!!
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
С това направо ми влезе в кръвната група
Rhapsody - The Pride of the Tyrant
poverНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Comment
-
Comment
-
Необяснимо по какви причини, но днес постоянно ме избива на тези - явно дявола ме работи нещо:
Can't Stand Still - AC/DCAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
-
SABATON----------->>>>>>>>>> http://www.youtube.com/watch?v=_T4lz...eature=related надявам се да ви харесаАлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162
Comment
-
Има едни фенове, които харесват тази тази група, но не се появяват вече тук.
Поздрав за тях от албума Balance of Power " 86 :
Electric Light Orchestra - So SeriousAlfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеИма едни фенове, които харесват тази тази група, но не се появяват вече тук.
Поздрав за тях от албума Balance of Power " 86 :
Electric Light Orchestra - So Serious
А аз да споделя една хубава новина ... поне за мен де ... ето :
" 'The Number of The Beast' на IRON MAIDEN бе избран за най-добрия британски албум за последните 60 години. Над 55 000 души участваха в допитването организирано от голямата верига музикални магазини HMV. MAIDEN изпревариха традиционните победители в такива анкети във Великобритания - Beatles, Pink Floyd, и Queen."
И поздрав за всички фенове като мене :
Iron Maiden - Run To The Hills
и естествено заглавната песен ... която все още може да ме накара да бутна някоя стена ... :
Iron Maiden - The Number Of The Beast
и не на последно място - една невероятна композиция, която и до днес се смята за шедьовър ...
Iron Maiden - Hallowed Be Thy Name
Не искам да досаждам, но просто Iron Maiden промениха живота ми и начина ми на мислене ... а надявам се, са успели поне за миг да зарадват и някои от вас !Last edited by Alfa User; d.m.y г., 02:19.
Comment
Comment